Θανάσης Κρίκης για την πρόταση που του έγινε για το GNTM: «Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θα…»

Θανάσης Κρίκης για την πρόταση που του έγινε για το GNTM: «Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θα…»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και την Ελένη Βουλγαράκη, παραχώρησε ο Θανάσης Κρίκης.

Ο φωτογράφος μεταξύ άλλων είπε για την πρόταση που του έγινε για τον επόμενο κύκλο του GNTM.

Μάλιστα, ο Θανάσης Κρίκης αναφέρθηκε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Βίκυ Καγιά.

«Το πρώτο μοντέλο που φωτογράφισα ήταν η Δήμητρα Ματσούκα. Όταν καταργήθηκαν τα φιλμ, υπήρχε μία έξαρση του ρετούς, αλλά σταμάτησε και πλέον οι φωτογραφίες βγαίνουν πιο φυσικές. Υπάρχουν κάποια παραδείγματα που δεν είναι το αποτέλεσμα φυσικό, ένα από αυτά είναι και οι Καρντάσιανς.

Αν δεις το πρωί τις Καρντάσιανς, είναι άλλοι άνθρωποι. Με ενοχλεί που οι Καρντάσιανς είναι πρότυπα για τα νέα κορίτσια και κάνουν όλα αυτά τα παράλογα πράγματα για να τους μοιάσουν», είπε ο Θανάσης Κρίκης.

Ενώ στη συνέχεια δήλωσε: «Η τηλεόραση είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Μου έκαναν πρόταση για το φετινό GNTM. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θα μου αποσπάσει χρόνο από αυτό που αγαπώ, και αυτό είναι η φωτογραφία. Δεν έχει προχωρήσει κάτι. Το GNTM είναι ταυτισμένο με την Βίκυ Καγιά, εφόσον έλειπε, δεν ήταν ίδιο το show. Τώρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δουλεύει σαν μοντέλο τώρα θεωρείται celebrity, είχα δουλέψει μαζί της στο παρελθόν. Η Ροζάνα Γεωργίου θα μπορούσε να πάρει την θέση της Ισμήνης στο GNTM. Η Ροζάνα είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα μοντέλο στην Ελλάδα».