Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πήγα εκεί που έλεγαν τα lifestyle περιοδικά ότι θα βρω ευτυχία, αλλά βρήκα μοναξιά»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πήγα εκεί που έλεγαν τα lifestyle περιοδικά ότι θα βρω ευτυχία, αλλά βρήκα μοναξιά»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης που το απόγευμα της Τετάρτης παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο “Μια όμορφη μέρα”, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου-Κου”.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το βιβλίο του, για τις προτάσεις που του έχουν γίνει από reality, αλλά και για τη νέα ζωή που έχει επιλέξει να κάνει.

Μάλιστα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην παρουσίαση του βιβλίου είχε στο πλευρό του και τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, με την οποία αντάλλαξε ένα φιλί on camera.

«Το ότι ζω στην εξοχή με κρατάει σε μια ισορροπία. Αν σου λείπει η ηρεμία και η χαλάρωση θα τη βρεις πιο εύκολα στο κοντινό παρκάκι της γειτονιάς σου. Δεν χρειάζεται να τραβηχτείς στα βουνά. Βλέπεις ένα παρκάκι και νιώθεις αγχωμένος, σταμάτα, πάρε δυο ανάσες και βάλε στο αθόρυβο το κινητό σου. Το πρώτο βήμα είναι να σηκωθούμε από τον καναπέ και να βάλουμε ένα όριο στον χρόνο που είμαστε μπροστά στις οθόνες. Να μην είμαστε εξαρτημένοι, να είμαστε εμείς που θα καθορίζουμε πόσο χρόνο θα είμαστε.

Με τη γυναίκα μου ο ένας επηρεάζει τον άλλον. Το κρέας εγώ το έκοψα πρώτος. Έχω να φάω κρέας 14 χρόνια. Το έκοψα και το ψάρι. Τρώω ότι επιτρέπει η συνείδησή μου να φάω. Αν τρως με ηρεμία και με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε, χορταίνεις και με τα λίγα.

Μου έχουν προτείνει να συμμετάσχω και στη “Φάρμα” και στο “Survivor”. Αν γίνει ένα παιχνίδι που να είναι μέσα στη φύση και με τα οφέλη που παίρνουμε από τη φύση, θα το κάνω. Θα το κάνω και για τη φύση και για τα λεφτά. Δεν είπα ότι δεν θέλω τα λεφτά. Τώρα τα λεφτά δεν τα κυνηγάω, έρχονται από μόνα τους. Παλιά τα κυνηγούσα και τα έχασα όλα σε δύο μήνες. Έχασα τα λεφτά μου γιατί τα σπαταλούσα. Έπαιρνα αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα, έκανα ακριβά ταξίδια. Νόμιζα ότι εκεί είναι η ευτυχία. Πήγα εκεί που έλεγαν τα lifestyle περιοδικά ότι θα βρω ευτυχία, αλλά βρήκα μοναξιά», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.