Θανάσης Ευθυμιάδης: «Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι ο τρελός του χωριού αλλά για τους…»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι ο τρελός του χωριού αλλά για τους...»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης που βρέθηκε στην έκθεση βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο που δε τον βλέπουμε κάπου τηλεοπτικά αυτή τη περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τις απόψεις και τον τρόπο ζωής του.

«Η τηλεόραση με αφορά μόνο για λόγους χρησιμότητας. Αυτό που λέω κάθε φορά που μου γίνεται μια πρόταση είναι αν αυτό που μου προτείνουν θα με κάνει και εμένα και τον τηλεθεατή καλύτερο άνθρωπο ή αν απλώς θα συνεχίσω να ταϊζω το φόβο και τη λαγνεία των τηλεθεατών. Αυτό δε θέλω να το κάνω….

Δε θέλω να κάνω σήριαλ με φόνους, μυστήρια, βιασμούς. Μια κωμωδία θα ήταν ό,τι πρέπει. Αλλά βλέπω ότι μειώνουν και τις κωμωδίες… Μου έχει γίνει πρόταση για reality, και μάλιστα και πρόσφατα… Θέλω να κάνω κάτι που θα το βλέπει ο άλλος και θα γίνεται καλύτερος άνθρωπος…

Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι ο τρελός του χωριού αλλά για τους εξωγήινους το είπε και η NASA. Τι να πω άλλο; Δε με επηρεάζουν αυτοί που σχολιάζουν τον τρόπο ζωής μου. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους και τους εύχομαι πραγματικά, να βρουν δική τους ζωή και να αφήσουν τις ζωές των άλλων» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.