Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έκανα ό,τι μπορούσα για τα παιδιά μου μέχρι τα 11 τους, τώρα είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έκανα ό,τι μπορούσα για τα παιδιά μου μέχρι τα 11 τους, τώρα είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, παραχώρησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που απείχε τόσο καιρό από την τηλεόραση, τον δρόμο που του άνοιξε η σειρά «Dolce Vita» και το κίνημα Metoo στο ελληνικό θέατρο.

Αρχικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στα «χρυσά χρόνια» της ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία είχε την τύχη να ζήσει.

Μάλιστα, τότε υπήρχε ένας “ρατσισμός” από τους ανθρώπους του θεάτρου και ένας εκφοβισμός προς τους ηθοποιούς που έκαναν τηλεόραση: «Το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει τώρα, που για να κάνεις θέατρο πρέπει να έχεις κάνει κάτι καλό στην τηλεόραση».

«Η πρώτη μεγάλη επιτυχία μου ήταν στο Mega με το “Dolce Vita” 27 χρόνια πριν» εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και εξήγησε πως η σειρά έβαλε το «λιθαράκι» της στο να απενεχοποιηθούν οι σχέσεις μεγαλύτερων γυναικών με μικρότερους άντρες.

Επίσης ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλυψε πως ο λόγος που πήρε την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση ήταν η αλλαγή στο τρόπο που γίνονταν τα γυρίσματα: «Σε συνδυασμό με το ότι έγινα πατέρας και με περίμεναν τα παιδιά στο σπίτι, κράτησα μόνο το θέατρο που ήταν η πρώτη μου αγάπη. Έζησα τα πρώτα χρόνια των παιδιών μου στο έπακρον».

«Ας τη ζήσουν όπως τη θέλουν, δεν υπάρχει καμία υποχρέωση. Έκανα ό,τι μπορούσα μέχρι να γίνουν 11 χρονών, από εδώ και πέρα είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους» κατέληξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για τα παιδιά του που μπήκαν στην εφηβεία.