Τάσος Ξιαρχό: “Όταν ο πατέρας μου ήταν μεθυσμένος μας κυνηγούσε με την μητέρα μου για να μας σκοτώσει”

Τάσος Ξιαρχό: “Όταν ο πατέρας μου ήταν μεθυσμένος μας κυνηγούσε με την μητέρα μου για να μας σκοτώσει”

Καλεσμένος στην εκπομπή «T- Live» της Τατιάνας Στεφανίδου, βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο χορευτής μεταξύ άλλων μίλησε για την ζωή του, για την οικογένεια του και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στα παιδικά του χρόνια.

«Έχω βιώσει πολύ σκληρές στιγμές. Ερχόμενος μετά από είκοσι χρόνια από όταν ήμουν παιδάκι, βλέπω ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με τον πατέρα μου, με την μητέρα μου και είναι όλα καλά. Όταν κάνεις νέος παιδιά, βλέπεις ότι η ζωή σου παίρνει άλλη τροπή, ξαφνικά μαντρώνεσαι μέσα στο σπίτι και μπορεί να σου βγουν κάποια χαρακτηριστικά βίαια. Βλέπω τι έγινε, δεν τον δικαιολογώ.

Πολλή βία στα παιδικά μου χρόνια. Όταν ένα παιδάκι έχει ως πρώτη ανάμνηση αίμα, είναι σκληρό. Από τους ξυλοδαρμούς. Έχω πολλές ιστορίες. Μπορεί να ήταν μεθυσμένος ο μπαμπάς μου και να μας κυνηγάει με τη μητέρα μου με μια καραμπίνα να μας σκοτώσει. Την επόμενη ημέρα μας ζητούσε συγγνώμη. Μόνο τη μητέρα μου χτυπούσε, για αυτό μεγάλωσα με αγάπη προς τις γυναίκες.

Πολλές φορές, το μυαλό μου απωθούσε αυτές τις μνήμες. Όσο περνούν τα χρόνια, θυμάμαι πράγματα. Είναι κομμάτι επιβίωσης. Ο οργανισμός μου το έφερνε μπροστά… Συμβαίνει πολύ τώρα. Έχω αναμνήσεις που είναι τρόμος. Βλέπω ταινίες και σήριαλ στον ύπνο μου. Είδαμε πολλά που δεν μπορούν να ειπωθούν τηλεοπτικά», δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό.