Τάσος Ιορδανίδης: «Αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά»

Τάσος Ιορδανίδης: «Αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ», παραχώρησε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια των κιλών του, στην κατάθλιψη, αλλά και σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο που χρειάστηκε να δανειστεί χρήματα από όποιον μιλούσε ελληνικά όπως είπε.

«Έχασα 32 κιλά, ναι. Είχα πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του κορονοϊού και έπρεπε να εκτονωθώ κιόλας με κάποιον τρόπο οπότε άρχισα να τρέχω, να πηγαίνω να κάνω γυμναστικές και να θυμάμαι λίγο τον εαυτό μου όπως ήμουν το πάλαι ποτέ» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης και συμπλήρωσε:

«Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, είτε ήμουν σε κατάθλιψη είτε όχι. Από κει και έπειτα όμως το ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου, ίσως πείραζε. Θεωρώ πως έγινε από όλο αυτό το βάρος των ευθυνών, της καθημερινότητας που πολλές φορές δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Αρχίζεις και καταφεύγεις στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Στο φαγητό, το ποτό σε άλλες περιπτώσεις».

Τέλος, για μία δύσκολη οικονομικά περίοδο για εκείνον ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε: «Όταν βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα από θεατρική παραγωγή, αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά. Αυτό ήταν ένα σκαλοπάτι το οποίο μου έδειξε ότι πρέπει να είσαι πολύ πιο σεμνός στις επιλογές σου, πολύ πιο ταπεινός και όλο αυτό μου κούνησε το κεφάλι πάρα πολύ. Στήριγμα μου η Θάλεια, βράχος η Ματίκα δεν το συζητάμε».