Τάσος Χαλκιάς: “Aν η Ζέτα Δούκα δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί”

Τάσος Χαλκιάς: “Aν η Ζέτα Δούκα δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί”

Στην κάμερα της εκπομπή “Love it”, παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Χαλκιάς.

Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο θέμα των τελευταίων ημερών, που είναι οι καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για την Ζέτα Δούκα, αλλά και στο Γιώργο Κιμούλη.

“Είμαι ένας άνθρωπος που χρόνια τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πολλά πράγματα για το χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς που θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μια υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη. Η Ζέτα, είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος που μου αρέσει ο τρόπος που ακολουθεί τη ζωή της, τόλμησε να κάνει κάτι που της έχει συμβεί πριν από πολλά χρόνια, καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί με τον τρόπο που επιθυμεί να δικαιωθεί.

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος πρέπει να είναι άνθρωπος του θεάτρου αλλά και άνθρωπος μαζί. Αν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα, να είστε πιο προσεχτικοί όταν ονομάζεται κάποιον θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σωστή συμπεριφορά. Εγώ δεν ανήκω στα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουνε ήσυχοι”, ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.