Τα βράδια της Κυριακής ανήκουν στο MEGA

Τα βράδια της Κυριακής ανήκουν στο MEGA

ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ MEGA

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ» ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Με τις δύο επιτυχημένες δραματικές σειρές του, τη «Γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο», το MEGA μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τα βράδια της Κυριακής.

Έτσι, και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η prime time του καναλιού παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η prime time του MEGA κατέγραψε το πολύ υψηλό ποσοστό 27,8% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό κατά 13,7 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Αντίστοιχα, στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 19,2% προπορεύτηκε κατά 7,4 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες.

Η «Γη της ελιάς» διατήρησε τη δυνατή σχέση της με τους τηλεθεατές και κατέκτησε για μία ακόμα φορά την κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας ποσοστό 30,3% στο σύνολο του κοινού και 20% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό το ποσοστό ανέβηκε στο εντυπωσιακό 44,7%. Η κάλυψη της σειράς ξεπέρασε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το «Μαύρο Ρόδο» καθήλωσε και αυτή την Κυριακή τους τηλεθεατές, και παρέμεινε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Η δραματική σειρά του MEGA σημείωσε ποσοστό 27στο σύνολο του κοινού, με την κάλυψη να φτάνει τους 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό 18-54, το «Μαύρο Ρόδο» κατέγραψε ποσοστό 19,9%Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 38%.