Τα συγκινητικά λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Τζώρτζη Μονογυιό και την παρουσία του στο “The Wall”

Τα συγκινητικά λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Τζώρτζη Μονογυιό και την παρουσία του στο “The Wall”

Όπως έγινε γνωστό, σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου στη Βούλα, έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 45 ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Ενώ συντετριμμένος από τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος παρουσίαζε το reality “The Wall”, στο οποίο συμμετέχει το θύμα πριν από 19 χρόνια.

Μάλιστα. ο παρουσιαστής μίλησε μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” για τον Τζώρτζη, λέγοντας:

«Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη που ίσως δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωπός ο χαμός του. Ήταν μια φυσιογνωμία και ένα πρόσωπο με μια δράση στο The Wall που δεν είναι απλό αυτές που ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του.

Μια δράση και μια ατάκα του έκανε και το πικ σε ακροαματικότητα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν στην αυλή – είχε σχέση με την Σίσσυ μέσα, μια σχέση παθιασμένη – και είχαν συνεννοηθεί να χάσει για να πάει και εκείνη στην καλύβα για να είναι μαζί. Επειδή το έπαθλο στον αγώνα ήταν χρηματικό εκείνη τελευταία στιγμή αποφάσισε να παίξει κανονικά.

Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε άλλος παίκτης στην αυλή και όχι η Σίσσυ, τότε φώναξε εκείνη την ατάκα που έγινε και το πικ, “Σίσσυ, τελειώσαμε”. Το κακό είναι ότι χθες είπε στην ίδια τη ζωή ότι τελειώσανε. Ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος».