Τα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

Τα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

Όπως έγινε γνωστό, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών, άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Μάλιστα, τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day, λέγοντας:

«Η επικαιρότητα τρέχει. Θέλω να σας μεταδώσω μια είδηση που μου την μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή. Μου έστειλε τώρα μήνυμα η ανιψιά του, με την οποία συνδεόμαστε φιλικά. Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και θα επανέλθουμε.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στην κόρη του τη Μαρία και την αδερφή του… Για εμάς αυτός ο άνθρωπος υπήρξε ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός, συμπορευτήκαμε μαζί του, είχε μεγάλο όραμα για τον Alpha και ο Alpha υπάρχει σήμερα με τον τρόπο που υπάρχει γιατί εκείνος έβαλε το λιθαράκι του».

Ενώ μετά το διαφημιστικό διάλλειμα η παρουσιάστρια συμπλήρωσε:

«Εγώ συνδέομαι προσωπικά με την Ελίνα Αλεξανδράτου, την ανιψιά του. Την κόρη της αδερφής του. Αυτή μου έστειλε την είδηση. Ένας άνθρωπος με πολύ γεμάτη ζωή και πολλά χιλιόμετρα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Ήξερε να έχει την αυτοκυριαρχία του και εμείς εδώ που τον έχουμε γνωρίσει νιώθουμε τυχεροί. Έδινε μια πολύ σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα πολλοί περίμεναν πως θα έχανε αυτή τη μάχη πολύ νωρίτερα. O ίδιος ήταν μαχητής μέχρι τελευταία στιγμή. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς».