Τα σ’ αγαπώ του κόσμου στο Θέατρο Βασιλάκου

Τα σ' αγαπώ του κόσμου στο Θέατρο Βασιλάκου

«ΤΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»
Της Μάρως Θεοδωράκη

Έναρξη παραστάσεων 22 Οκτωβρίου

Το θέατρο Κ.Βασιλάκου_Μαριάννα Τόλη πιστό στους μικρούς του φίλους, περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του μια παράσταση που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

«Τα σ’ αγαπώ του κόσμου» μια ολοκαίνουργια παράσταση, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αναστάσης Δεληγιάννης, διακεκριμένος για την πορεία του και στον χώρο του παιδικού μιούζικαλ.

Το κείμενο του έργου υπογράφει η Μάρω Θεοδωράκη  γνωστή και για τη συγγραφική της δράση, έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 50 παιδικά βιβλία, αποσπάσματα των οποίων περιλαμβάνονται στα σχολικά βιβλία.

 To έργο

“Κάθε σ’ αγαπώ μας κάνει καλύτερους!”

Κάθε σ’ αγαπώ έχει την δική του ιστορία . Κάθε σ’ αγαπώ χτίζεται μέσα στην ενσυναίσθηση , στη στοργή και στην φροντίδα. Με την ίδια φροντίδα και με το βλέμμα στην παιδική ψυχή γεννήθηκαν τα σ’ αγαπώ του κόσμου εμπνευσμένα από σκηνές της καθημερινότητας , από όνειρα , από ανάγκη για τρυφερότητα. Ιστορίες γεμάτες ελπίδα, καλοσύνη αλλά και αφορμές για να μάθουμε να αγαπάμε . Ιστορίες που μαθαίνουν στα παιδιά να αγαπούν χωρίς να τους κουνάμε το δάχτυλο.

Ιστορίες γεμάτες ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η αγάπη για τον συνάνθρωπο , τον ηλικιωμένο ,την γονιό , η φιλική αγάπη , η αγάπη για τα ζώα , η αγάπη για την ίδια τη ζωή ! Έτσι χτίστηκε τούτη η παράσταση που έρχεται να καλλιεργήσει , να παρακινήσει , να αποκαλύψει στους μικρούς και στους μεγάλους φίλους μας ότι την αγάπη μπορούμε να την γιορτάζουμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή , με κάθε αφορμή.

Οι δημιουργοί

«Μια παράσταση που «γεννήθηκε» για να μοιράσει όνειρα, ελπίδα, ενσυναίσθηση. Έχοντας στη μνήμη μας την ομορφιά του να είσαι παιδί κ να ανακαλύπτεις ,βρίσκουμε μέσα από αυτό, το παιδί μέσα μας κ το αφήνουμε να δημιουργήσει ,να εκφραστεί κ να χρωματίσει την παράσταση μας.»

Αναστάσης Δεληγιάννης / Σκηνοθέτης – Χορογράφος

«Με τον πιο γλυκό τρόπο εύχομαι όλα τα σ’ αγαπώ του κόσμου να αγγίξουν κάθε παιδική ψυχή . Άλλωστε είναι πολλά τα σ ’αγαπώ για να μην τα μοιραζόμαστε!»

Μάρω Θεοδωράκη / Μουσικός – Συγγραφέας

Η ταυτότητα της παράστασης:

Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη, Σκηνοθεσία, κινησιολογία: Αναστάσης Δεληγιάννης, Σκηνικά – Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος, Μουσική σύνθεση: Μ. Θεοδωράκη, Στίχοι: Μ. Θεοδωράκη, Α. Δεληγιάννης, Ενορχήστρωση: Αλέξανδρος Μπαζάνης, Φωτογραφίες & Σχεδιασμός Video: Μ21 FILMS, Motion Designer: Αριστοτέλης Κουρκουμπέτης

Διανομή ρόλων (με αλφαβητική σειρά)
Βογιατζάκης  Γιάννης, Ζαχαρίου Φένια, Κατσανέας Μάκης, Μάγειρος Βαγγέλης, Μιχαλάκη Έλενα, Παπαδόπουλος Τζώρτζης, Παπαϊωάννου Θεοδώρα, Προβιάς Τάσος

Πληροφορίες
Νέο Θέατρο Βασιλάκου_Μαριάννα Τόλη
Προφ. Δανιήλ 3, Κεραμεικός,
Πρεμιέρα: Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Για σχολεία, καθημερινές στις 10.00 ,κάθε Κυριακή για όλη την οικογένεια 11:30 Προπώληση: Στα ταμεία του θεάτρου, τηλεφωνικά στο  211 01 32 002 ~ 005, viva.gr, ομαδικές κρατήσεις στο 6944310395.