Τα πρώτα της γενέθλια χωρίς την μητέρα της γιόρτασε η Maria Menounos και συγκίνησε με το μήνυμα της

Τα πρώτα της γενέθλια χωρίς την μητέρα της γιόρτασε η Maria Menounos και συγκίνησε με το μήνυμα της

Δύσκολος είναι ο τελευταίος μήνας για την Maria Menounos, καθώς ανήμερα της ημέρας του Πάσχα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο θάνατος της Λίτσας Menounos βύθισε στην θλίψη την παρουσιάστρια, αφού είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και πλέον προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση και να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλια της η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία με την μαμά της και συγκίνησε με τα λόγια της.

«Τα πρώτα γενέθλια χωρίς τη μητέρα μου ήταν λίγο λυπημένα, αλλά θα τα γιορτάσω και θα χαμογελάσω σήμερα, επειδή αυτή θα ήταν η ευχή της. Όταν βγήκε ο όγκος τα τέλη του 2019, άφησα τις άμυνες μου και έκανα μερικές “σκληρές” συζητήσεις μαζί του. Λύγισα και της είπα ότι ήμουν φοβισμένη και ήθελα να ξέρει ότι έκανα τα πάντα για εκείνη. Τότε μου απάντησε “Μαρία εάν γίνει κάτι, θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα συνεχίζεις να χαμογελάς.

Φυσικά έκλαψα και έλιωσα στην αγκαλιά της. Θα τιμήσω αυτή την υπόσχεση και ελπίζω όλοι εκεί έξω να γνωρίζετε ότι αυτό θέλουν όλοι οι αγαπημένοι μας. Ποτέ δεν θέλεις κάποιος που αγαπάς να πληγωθεί. Να το θυμάστε αυτό. Μεγάλα χαμόγελα σήμερα!», έγραψε η Maria Menounos στην λεζάντα του post της.