Τα πρώτα σχόλια της Όλγας Κεφαλογιάννη για τα δίδυμα που περιμένει

Τα πρώτα σχόλια της Όλγας Κεφαλογιάννη για τα δίδυμα που περιμένει

Την ποιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους διανύουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Μάλιστα, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την έκπληξη που προκάλεσε ο ξαφνικός γάμος τους στις Σπέτσες, έγινε γνωστό πως η Όλγα Κεφαλογιάννη περιμένει δίδυμα.

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και μεταξύ άλλων δέχτηκε τις ευχές του Γιώργου Παπαδάκη.

«Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι, θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον άνθρωπο σας, τον σύντροφό σας με μια πολύ καλή επιλογή που έκανε εκείνος και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Με ένα πόνο τα διδυμάκια», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με την Όλγα Κεφαλογιάννη να απαντά: «Ευχαριστώ πολύ κύριε Παπαδάκη. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη να είστε καλά».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής πρόσθεσε με χιούμορ: «Βέβαια τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει ο ένας Συριζαίος και ο άλλος Νεοδημοκράτης. Γιατί εδώ που τα λέμε από εσάς το περιμένω».

Ενώ από την πλευρά της, η Όλγα Κεφαλογιάννη ξέσπασε σε γέλια και είπε: «Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά».