Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά τη διάγνωση του με κορονοϊο

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά τη διάγνωση του με κορονοϊο

Όπως έγινε γνωστό, θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αιτία τα κρούσματα κορονοϊού που έκαναν την εμφάνισή τους στο πλατό της εκπομπής του, «The 2Night Show».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την περιπέτεια του με τον ιό.

«Οι πρώτες ώρες είναι δύσκολες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, η αγωνία είναι μεγάλη. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα. Το στενάχωρο είναι ότι είναι μια συνεχόμενη αγωνία για το τι θα γίνει με το οξυγόνο σου, δηλαδή κάνεις έναν ατέλειωτο αγώνα για να αναπνέεις συνεχώς γιατί πονάει όλο σου το σώμα.

Είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Μπορεί να πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους, γιατί μπορεί να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος, ούτε λαϊκιστής. Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ. Σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε τότε ότι παρουσιαστής τηρούσε ευλαβικά όλα τα μέτρα και έβγαζε τη μάσκα του μόνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “The 2night show”.

«Δεν έχει συμπληρωθεί το εξάμηνο από τη δεύτερη δόση. Την έκανα τον Ιούλιο στη Ρόδο, που ήμουν για ραδιοφωνική δουλειά. Είμαι κοντά στο πεντάμηνο. Αν δεν είχα κάνει τα εμβόλιο τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Μου το λένε και οι γιατροί. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.