Τα μοντέλα του Γερμανικού Next top Model έφτασαν στη Μύκονο για τα γυρίσματα του reality

Τα μοντέλα του Γερμανικού Next top Model έφτασαν στη Μύκονο για τα γυρίσματα του reality

Όπως έχει γίνει γνωστό, στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Heidi Klum.

Συγκεκριμένα το μοντέλο βρέθηκε στη χώρα μας για τις ανάγκες του Γερμανικού Next Top Model, η παραγωγή του οποίου αποφάσισε να κάνει γυρίσματα επί ελληνικού εδάφους.

Μάλιστα, η Heidi Klum που είναι η παρουσιάστρια του Γερμανικού show από το 2006, βρέθηκε στην Αθήνα και απαθανατίστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, λίγο πριν ξεκινήσουν τα τηλεοπτικά γυρίσματα.

Ενώ αμέσως μετά τα γυρίσματα στην Αθήνα, η παραγωγή του reality μόδας ταξίδεψε στην Μύκονο και τα επίδοξα Top Model κατέφθασαν στο νησί των Ανέμων, με την κάμερα του Mykonos Live TV να είναι παρούσα κατά την άφιξη τους.

Τα μοντέλα και τα μέλη της παραγωγής -150 άτομα στο σύνολό τους- ταξίδεψαν στην Μύκονο με ναυλωμένη πτήση από την Αθήνα και στο αεροδρόμιο τούς περίμεναν δύο πούλμαν και τρία VIP βανάκια για να τους παραλάβουν.

Επίσης τα γυρίσματα θα διαρκέσουν δέκα ημέρες και θα πραγματοποιηθούν στα πιο διάσημα σημεία του νησιού σε αγαστή συνεργασία με τον δήμο Μυκόνου, ο οποίος φρόντισε ήδη να φρεσκάρει με λευκό χρώμα τα σκαλιά στην περιοχή των Μύλων και να διευκολύνει την παραγωγή του show.