Τα μηνύματα που αντάλλαξε o Τάσος Ξιαρχό με την κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της

4-38-250x250.png

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό.

Συγκεκριμένα, ο χορογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο στο οποίο σχολιάζει αρνητικά μια άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα που φοράει.

Μάλιστα, ο Τάσος έδειξε και το πρόσωπο της κοπέλας χωρίς την άδειά της.

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», ακούγεται να λέει ο Τάσος Ξιαρχό στο βίντεο, ο οποίος έπειτα γυρνάει την κάμερα προς την κοπέλα.

Ενώ η κοπέλα που άθελά της έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα social media, έστειλε μήνυμα στον Τάσο Ξιάρχο, θέλοντας να εκφράσει την δικαιολογημένη ενόχλησή της.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

Κατόπιν ακολούθησε διάλογος στον οποίο βλέπουμε τον Τάσο Ξιάρχο να ζητάει από την κοπέλα να του πει συγγνώμη.

tasosx-1024x809.jpg