Τα μηνύματα που αντάλλαξε η Κατερίνα Καινούργιου με την Μαρία Ηλιάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η Κατερίνα Καινούργιου με την Μαρία Ηλιάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει αυτό το διάστημα η Μαρία Ηλιάκη που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Μάλιστα, την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης γνωστοποίησε η ίδια η Μαρία, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από τότε η ιδία δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, η πρώην συνεργάτιδα της Μαρίας Ηλιάκη, Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί της λίγο μετά την γνωστοποίηση του ευχάριστου γεγονότος, προκειμένου να της ευχηθεί.

«Χάρηκα πάρα πολύ. Τι σας είχα πει αγαπημένοι μου τηλεθεατές; Δύο εγκυμοσύνες. Το ήξερα, αλλά όχι από τη Μαρία. Η Μαρία είναι πολύ καλά. Επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα, της ευχήθηκα. Και άλλη μια εγκυμοσύνη βγαίνει σε λίγες ημέρες», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.