Τα κλάματα της Ρούλας Βροχοπούλου για το λόγο που δεν της μιλάει ο γιος της

Τα κλάματα της Ρούλας Βροχοπούλου για το λόγο που δεν της μιλάει ο γιος της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”, παραχώρησε η Ρούλα Βροχοπούλου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο reality “The Wall”.

Ενώ η ίδια μετά από αρκετά χρόνια άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, η Ρούλα Βροχοπούλου που σήμερα είναι 71 ετών, μεταξύ άλλων μίλησε για το τι κάνει σήμερα, τον Φραν αλλά αποκάλυψε και για τον λόγο που δεν της μιλάει ο γιος της.

«Ήταν λάθος μου η επιλογή με τον Φραν, είχα 29 χρόνια μεγαλύτερη. Περίμενα να με αγαπήσει; Εγώ τον αγάπησα σαν Θεό μου και δεν με αγάπησε. Με χρησιμοποίησε κι έφυγε. Να είναι καλά, δεν του κρατώ κακία. Ξεπέρασα τον Φραν μετά από 15 χρόνοα. Έχω μετανιώσει για πάρα πολλά.

Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω το παρελθόν μου. Ο τρίτος γάμος κι όλος αυτός ο διασυρμός στις τηλεοράσεις και να βγαίνω να κλαίω. Έγινα ρεζίλι, ρεντίκολο. Έπεσα χαμηλά. Ήταν λάθος γιατί έχω ένα παιδί και το έκανα να ντρέπεται πάρα πολύ για εμένα. Είναι μακριά γιατί ντρέπεται για μένα τη μάνα του. Γι’ αυτό τον λόγο έφυγε.

Δυστυχώς σκέφτηκα τον εαυτό μου και πως θα περάσω εγώ καλά, πώς θα κάνω δεξιώσεις στα ακριβότερα ξενοδοχεία, πώς θα γυρνάω στην Ευρώπη με τον Φραν. Αφού είχα παιδί, δεν έπρεπε να τα κάνω αυτά τα θέατρα, από τη στιγμή που είχα παιδί. Υπήρξα κακή μητέρα. Το έχω συζητήσει μαζί του και δεν μπορεί να μου το συγχωρήσει», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ρούλα Βροχοπούλου.