Τα δάκρυα της Έλενας Μαριπόζας Κρεμλίδου και η δημόσια έκκληση

Τα δάκρυα της Έλενας Μαριπόζας Κρεμλίδου και η δημόσια έκκληση

Δύσκολες ώρες διανύει η οικογένεια της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και ενημέρωσε τους followers της πως ο θείος της, αδελφός της μητέρας της, είναι καρκινοπαθής και χρειάζεται βοήθεια.

Μάλιστα, η Μαριπόζα απευθυνόμενη στους ακολούθους της και κάνοντας έκκληση για οικονομική βοήθεια δεν άντεξε και “λύγισε”.

«Όταν συνειδητοποιείς πως όλα αυτά που συμβαίνουν δεν είναι τίποτα, δηλαδή οκ ήταν μια κακή μέρα αλλά όλα καλά. Έχω την υγεία μου δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να παραπονιόμαστε ακόμα κι αν υπάρχει μια δυσκολία όλα καλά. Εννοώ υπάρχουν πολύ χειρότερα στον κόσμο και γύρω μας.

Θα ανεβάσω σε επόμενο στόρι ένα κείμενο που έγραψε ο θείος μου, είναι ο αδερφός της μητέρας μου κι έχει ανάγκη οικονομική αυτή την στιγμή, είναι καρκινοπαθής και είναι νέος άνθρωπος. Δεν το κάνω τόσο συχνά να μιλάω για τόσο προσωπικά θέματα. Παρόλα αυτά εννοείται και εμείς τον βοηθάμε οικονομικά αλλά κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική. Όπως είπα είναι καρκινοπαθής και είναι κάτι που το μάθαμε πολύ πρόσφατα και ζορίζεται πάρα πολύ οικονομικά παρά τη βοήθεια της δικιά μας», είπε η Έλενα Κρεμλίδου με δάκρυα στα μάτια.