Τα αδημοσίευτα βίντεο της Marias Menounos για τα τρία χρόνια γάμου της και τα λόγια καρδιάς

Τα αδημοσίευτα βίντεο της Marias Menounos για τα τρία χρόνια γάμου της και τα λόγια καρδιάς

Πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα το Σαββάτου 6 Οκτωβρίου του 2018, η Maria Menounos ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύζυγό της Keven Undergaro σε μια παραδοσιακή τελετή στον Άκοβο στην Ελλάδα!

Μάλιστα, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έζησε την ημέρα του γάμου της, όπως ακριβώς επιθυμούσε, παραδοσιακά και έχοντας στο πλευρό της ολόκληρη την οικογένειά της και τους φίλους της.

Ενώ σήμερα γιορτάζει τρία χρόνια γάμου και αναπολεί τις όμορφες στιγμές που έζησε τότε που η μητέρα της ζούσε ακόμη.

Η ανάρτηση της Marias Menounos στα social media:

«Αν ήθελα να ξαναζήσω οποιαδήποτε μέρα στη ζωή μου, αυτή θα ήταν η ημέρα του γάμου μου στην Ελλάδα. Μου πήρε μόνο 20 χρόνια να το κάνω. Χαχα. Και το γεγονός ότι και οι δύο γονείς μου μπόρεσαν και ήταν εκεί και γιορτάσαμε όλοι μαζί αυτή την εμπειρία, σημαίνει τα πάντα για μένα. Για πάντα ευγνώμων για τους κουμπάρους μου, τον Σωτήρη, τον Δημήτρη (Γιαννέτο), την Μαριέττα (Χρουσαλά) και τον Λέοντα (Πατίτσα) που έκαναν αυτή την μέρα περισσότερο ξεχωριστή.

Χρόνια μας πολλά αγάπη μου! Θα σε αγαπώ για πάντα.

Αν αναρωτιέστε τι μου ψιθυρίζει η μαμά μου στα ελληνικά, βασικά λέει ότι αν τη δω να κλαίει, είναι δάκρυα χαράς. Δύσκολο να το βλέπω τώρα αλλά νιώθω τόσο χαρούμενη που ζήσαμε αυτή τη στιγμή όλοι μαζί!».