Συνάδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε πόσα χρήματα κέρδιζε για κάθε ταινία της

Συνάδελφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε πόσα χρήματα κέρδιζε για κάθε ταινία της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα“, παραχώρησε ο Νίκος Τσούκας ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Τα τελευταία χρόνια ο πρωταγωνιστής του ελληνικού κινηματογράφου έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει στο Λευκαντί Ευβοίας.

Μάλιστα, ο Νίκος Τσούκας μίλησε για τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου και τα χρήματα που κέρδιζαν οι ηθοποιοί που μεσουρανούσαν.

Ενώ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε: “Η Αλίκη μας αναβάθμισε. Ήταν ο Γκάλης του κινηματογράφου. Ήταν γεννημένη σταρ. Δεν υπήρχε δεύτερη. Ο φακός την ήθελε λες και ήταν αδέρφια”.

Επίσης, έκανε αποκαλύψεις για τα χρήματα που έβγαζε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Νίκος Τσούκας δήλωσε: “Η μοναδική που έπαιρνε εκείνα τα λεφτά. Έπαιρνε 1 εκατομμύριο εκείνη την εποχή. Μια φορά στη Θεσσαλονίκη, έδωσε σε μια ταξιθέτρια να μοιράσει τα αυτόγραφα γιατί ήταν μικρός ο χώρος και δεν χωρούσαν να μπουν και ο κόσμος ήθελε τόσο πολύ να την αγγίξει που ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και ρίχνουν το σκηνικό κάτω”.