Συμμετέχει και η Rita Ora στο «Bloody Mary Challenge» της «Wednesday» (Βίντεο)

Συμμετέχει και η Rita Ora στο «Bloody Mary Challenge» της «Wednesday» (Βίντεο)

Η σειρά «Wednesday» του Tim Burton που έκανε πρεμιέρα 23 Νοεμβρίου στο Netflix, έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των συνδρομητών της πλατφόρμας.

Μάλιστα, το spinoff των ταινιών «The Addams Family» συγκέντρωσε μόλις την πρώτη εβδομάδα 341.2 εκατομμύρια ώρες προβολής στη streaming πλατφόρμα και πλέον κατέχει το ρεκόρ της αγγλόφωνης σειράς με τις περισσότερες ώρες προβολής μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία της.

Ωστόσο, ο χορός της Jenna Ortega στη σειρά έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις των θαυμαστών καταφέρνοντας μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνει viral και με τους περισσότερους να αντιγράφουν τις κινήσεις της στο TikTok και σε ολόκληρο το διαδίκτυο, δημιουργώντας ένα ακόμα trend.

Συγκεκριμένα στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Woe What a Night», οι μαθητές του «Nevermore Academy» συμμετέχουν στον ετήσιο χορό του σχολείου και η «Wednesday» αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς του κομματιού «Goo Goo Muck».

Ενώ ένα από τα άτομα που επιχείρησαν να κάνουν το νέο χορευτικό trend και να συμμετέχουν στο «Bloody Mary Challenge», ήταν η Rita Ora.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok, όπου την βλέπουμε να κινείται στους ρυθμούς του «Bloody Mary», κάνοντας τις κινήσεις που δημιούργησε η Jenna Ortega για τον ρόλο της και την σειρά του Netflix.

Να πούμε πως το «Bloody Mary» από το άλμπουμ «Born This Way» της Lady Gaga, έγινε viral όταν οι χρήστες στο TikTok αρχίσαν να το χρησιμοποιούν για τα βίντεο με τις αναπαραστάσεις της χορογραφίας της «Wednesday Addams» στην σειρά του Netflix.