Συγκλονίζει ο πρώτος μηνυτής του Δημήτρη Λιγνάδη: “ Ήμουν γυμνός όταν βρήκα τις αισθήσεις μου”

Συγκλονίζει ο πρώτος μηνυτής του Δημήτρη Λιγνάδη: “ Ήμουν γυμνός όταν βρήκα τις αισθήσεις μου”

Μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής έκανε ο πρώτος μηνυτής του Δημήτρη Λιγνάδη στο «Live News».

Συγκεκριμένα ο άνθρωπος που μήνυσε τον Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τον σκηνοθέτη και στιγμάτισαν όλη του την ζωή.

«Εγώ τον είχα ξεχάσει γιατί δεν ήθελα να τον θυμάμαι, ήταν άσχημο αυτό που έγινε και δεν θα επιτρέψω να το πάθει άλλο παιδί αυτό. Δεν άντεξα όταν είδα ότι υπήρχαν και άλλα θύματα, και επιβαλλόταν η φωνή μου στην υπόθεση. Όταν μιλούσαμε, είδα έναν καλό άνθρωπο σαν τον ρόλο του πατέρα που είχε, μου μίλαγε για πράγματα της Αρχαίας Ελλάδας, μου μίλαγε για κάποια πράγματα που εδώ δεν ήξερα και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει γνώση, ξέρει πράγματα, γιατί να μη μιλήσω με σε ένα καλύτερο άντρα που μπορεί να με κάνει και μένα κάτι καλύτερο;», δήλωσε αρχικά ο 25χρονος και στην συνέχεια συμπλήρωσε:

«Όταν βρέθηκα στο διαμέρισμά του καθίσαμε σε έναν καναπέ, µου έβαλε ένα ποτό και µου έδωσε να καπνίσω ένα τσιγαριλίκι. Ξαφνικά, έπειτα από δύο γουλιές ποτού και πριν ακόμη τελειώσω το τσιγάρο, ένιωσα μια υπερβολική έξαψη, αφόρητη ναυτία, τρομερή ζάλη. Παρέλυσα σ’ ολόκληρο το σώμα µου κι άρχισα να χάνω την επαφή µε το περιβάλλον, να σβήνω κυριολεκτικά. Όταν ξαναβρήκα τις αισθήσεις µου ήμουν γυμνός στον καναπέ, ενώ είχε ήδη ξημερώσει.

Εγώ τον απείλησα όχι αυτός. Ένιωσα ότι αυτό δεν ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Δεν είπα ότι δεν το έχω ανάγκη αυτό στη ζωή μου, κατάλαβες; Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν κάτι απαράδεκτο, κάτι το οποίο δεν είναι στον κόσμο μου. Τι να σου πω. Ήταν βία. Μου είπε ότι είχε καρκίνο του λάρυγγα και μου μίλαγε λες και είχε πάει να πεθάνει και δεν αντέχει άλλο. Απ’ ότι κατάλαβα είχε απειλήσει κάποια άτομα αλλά εμένα δεν μπόρεσε να με απειλήσει και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει».