Συγκλονισμένοι η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Συγκλονισμένοι η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Σοκ προκάλεσε η είδηση της άγριας δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός εμφανίστηκαν συγκινημένοι και σοκαρισμένοι στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” για τον θανάτου του δημοσιογράφου.

Έτσι η έναρξη της εκπομπής ήταν διαφορετική και τόσο η Ναταλία Γερμανού όσο και ο Κώστας Τσουρός μίλησαν για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

«Λίγο διαφορετική είναι η έναρξή μας σήμερα, χωρίς πολλά χαμόγελα τουλάχιστον για την αρχή. Στην πορεία ευελπιστούμε να καλυτερέψει και η δική μας διάθεση και το κλίμα και βεβαίως να φτιάξουμε και τη δική σας διάθεση, διότι δε ξεχνάμε ποτέ πως ο σκοπός ο δικός μας είναι να φέρνουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στο δικό σας σπίτι» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Δε μπορούσε να περάσει τόσο ανώδυνα από πάνω μας η τραγική είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, και για πολλούς από εμάς φίλος και συνάδελφος. Ο Κώστας τον ήξερε πολλά χρόνια, είχαν δουλέψει και μαζί. Για εμάς ο Γιώργος ήταν από τους ανθρώπους που συναντούσαμε εδώ στους διαδρόμους, ήταν μόνιμος συνεργάτης για πολύ καιρό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Πάντα με το χαμόγελο και είμαστε σε κατάσταση σοκ, όπως αντιλαμβάνεστε», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσουρός θυμήθηκε και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές περιστατικά από την εποχή που δούλευε μαζί με τον Γιώργο Καραϊβάζ στον ΑΝΤ1.