Συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη στο φινάλε εκπομπή της “Αλήθειες με την Ζήνα”

Συγκινημένη η Ζήνα Κουτσελίνη στο φινάλε εκπομπή της “Αλήθειες με την Ζήνα”

Αυλαία έριξε και η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη.

Συγκινημένη η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με ένα όμορφο μήνυμα.

«Τίτλοι τέλους λοιπόν για αυτή τη σεζόν μια εκπομπή αγκαλιάς γεμάτης αγάπης από εμάς για τον Γιώργο που θα συνεχίσει να μην ξημερώνει ημέρα που να μην κάθεται σε όποια καρέκλα του πλατό ο Γιώργος μας, να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το κανάλι, το Star, τον κύριο Πάνο Κυριακόπουλο πρόεδρο του Ομίλου, αλλά και την οικογένεια Βαρδινογιάννη μου μας τιμά όλα αυτά τα χρόνια και ανανεώνουμε κάθε χρόνο αυτή τη σχέση αγάπης και αγκαλιάς.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη που όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν συνοδοιπόροι στο έργο της και αγκαλιαστήκαμε εκατέρωθεν, την ευχαριστώ πολύ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια ήταν μια τεράστια αγκαλιά για εμάς.

Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς που δεν μας εγκαταλείψατε ούτε μια στιγμή και στα δύσκολα και στα εύκολα και πιστέψτε με αυτή η χρονιά ήθελε πολύ τσαγανό. Ήθελε μεγάλη δύναμη να μην σε πάρει το βαρίδι από κάτω, αλλά εσείς ήσασταν οι συνοδοιπόροι μας. Εις το επανιδείν», δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.