Συγκινεί η Lady Gaga με το μήνυμά της για την υποψηφιότητα στα SAG Awards

Συγκινεί η Lady Gaga με το μήνυμά της για την υποψηφιότητα στα SAG Awards

Οι φετινές υποψηφιότητες για τα SAG Awards (Screen Actors Guild) ανακοινώθηκαν και η Lady Gaga είναι υποψήφια για το δεύτερο βραβείο της, για την ερμηνεία της ως Patrizia Reggiani στην ταινία House of Gucci.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να τους ευχαριστήσει όλους γι’ αυτή την τιμή.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που προτάθηκα για την καλύτερη ηθοποιό από τα @sagawards για την ερμηνεία μου στο House of Gucci.
Ονειρευόμουν από καιρό να γίνω ηθοποιός και σπούδαζα από μικρή γιατί ήμουν παθιασμένη και αφοσιωμένη στην αφήγηση μέσω της τέχνης.

Η αναγνώριση από τους συναδέλφους μου ηθοποιούς αγγίζει την καρδιά μου και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα συμπεριληφθώ σε αυτήν την καλλιτεχνική κοινότητα γενναίων ευφάνταστων ανθρώπων.

Σας ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια σε όλους τους άλλους υποψηφίους καθώς και σε όλους τους ερμηνευτές σε ταινίες φέτος — είστε όλοι δώρα στον κόσμο και νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι στην παρέα σας.

Νιώθω πολύ συγκινημένη, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ», έγραφε η Lady Gaga στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να πούμε πως η Lady Gaga είναι υποψήφια στην ίδια κατηγορία για βραβείο Εξαιρετικής Ερμηνείας από Γυναίκα Ηθοποιό Πρωταγωνιστικού Ρόλου, μαζί με τις Jessica Chastain (The Eyes of Tammy Faye), Olivia Colman (The Lost Daughter), Jennifer Hudson (Respect) και Nicole Kidman (Being the Ricardos).