Στις 100 Εταιρείες με τη Μεγαλύτερη Επιρροή επιχείρηση της Reese Witherspoon

Στις 100 Εταιρείες με τη Μεγαλύτερη Επιρροή επιχείρηση της Reese Witherspoon

Η Reese Witherspoon εξυμνείται από το περιοδικό Time – όχι για το ταλέντο της στην υποκριτική, αλλά για το επιχειρηματικό της πνεύμα.

Στην πραγματικότητα, η εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης της ηθοποιού, «Hello Sunshine» αναγνωρίζεται από το Time ως μία από τις 100 Εταιρείες με τη Μεγαλύτερη Επιρροή στον Πλανήτη.

Σύμφωνα με δημοσίευση στο Instagram που αναγγέλλει το ειδικό τεύχος του Time, το σημείο εστίασης είναι το πώς η Reese Witherspoon «μετέτρεψε τον ρόλο της στο Hollywood από πρωταγωνίστρια ταινιών σε ηγέτιδα στον επιχειρηματικό τομέα».

Στην παρουσίαση της «Hello Sunshine» στο περιοδικό, η ηθοποιός αναφέρει ότι προήλθε από την προηγούμενη εταιρεία παραγωγών της, την Pacific Standard, η οποία είχε στο ενεργητικό της επιτυχίες όπως η ταινία «Gone Girl» και η σειρά «Big Little Lies».

Καθώς η εταιρεία μεγάλωνε, η Reese Witherspoon συνειδητοποίησε ότι θα χρειαζόταν κάποιους συνεργάτες με οικονομικά μέσα για να φτάσει τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο.

«Δεν είχα χρήματα για να πληρώνω όλους τους υπαλλήλους, καθώς και τα επιδόματα και να αφήνω τα φώτα ανοιχτά σε ένα γραφείο» λέει στο Time. «Άρχισα να σκέφτομαι: Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε ένα μεγαλύτερο, μακρόπνοο εγχείρημα που επιδέχεται ανάπτυξη;»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ