Στη δημοσιότητα τo μήνυμά της Khloe Kardashian σε γυναίκα που διεκδικεί τον Tristan Thompson ως πατέρα του παιδιού της

Στη δημοσιότητα τo μήνυμά της Khloe Kardashian σε γυναίκα που διεκδικεί τον Tristan Thompson ως πατέρα του παιδιού της

Η Khloé Kardashian έριξε “λάδι στη φωτιά” στη μάχη μεταξύ της οικογένειάς της και μιας γυναίκας που λέει ότι ο Tristan Thompson, είναι πατέρας του παιδιού της.

Συγκεκριμένα η τηλεπερσόνα φέρεται να έστειλε μηνύματα στην Kimberly Alexander μέσω Instagram και το δημοσιεύτηκε μέσω screenshot.

O μπασκετμπολίστας υπέβαλε μήνυση για δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση εναντίον της Kimberly καθώς συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του γιου της.

Η Kimberly έκανε screenshot και δημοσίευσε σε story ένα μέρος από το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε η Khloe.

Το μήνυμα που φαίνεται από την Khloé είναι: “Κοίτα να δεις, σε αυτό το σημείο πραγματικά …”. Στη συνέχεια, η προεπισκόπηση μηνύματος διακόπηκε.

Η Kimberly διέγραψε την ανάρτηση λίγο μετά, αλλά την κοινοποίησε ξανά.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα η Khloé δημοσίευσε ολόκληρη την συνομιλία, προκειμένου να αποδείξει ότι «δεν είναι αυτό που φαίνεται».

Πράγματι, η Khloé Kardashian φαίνεται να μην έχει επικοινωνήσει με την Kimberly, ενώ το τελευταίο μήνυμα ήταν τελικά της δεύτερης.

Μάλιστα, στην συνομιλία μπορεί να δει κανείς την επιμονή της νεαρής μητέρας, η οποία στέλνει συνεχώς μηνύματα και επισημαίνει στα stories της την Khloe, ενώ επίσης την «απειλεί» ότι θα δημοσιεύσει ένα sex tape, που έχει γυρίσει με τον Tristan. Στο τελευταίο της μήνυμα, ζητάει από την Kardashian να μιλήσουν και να λύσουν την παρεξήγηση, ενώ κατηγορεί τον Thompson, λέγοντας πως «και οι δύο γνωρίζουν ότι είναι ψεύτης».

Παρόλο που το φερόμενο μήνυμα δεν αποτελεί απόδειξη ότι οι ισχυρισμοί της Kimberly για τον Tristan είναι αληθείς, φαίνεται πως αυτή η ιστορία έχει ενοχλήσει την Khloe, η οποία με τον Tristan έχει ένα παιδί.

Οι κατηγορίες της Kimberly ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο, όταν υπέβαλε αναγνώριση πατρότητας για τον 5 ετών γιο της.

Όταν ο Tristan έκανε τεστ πατρότητας τον Ιανουάριο, το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό. Ωστόσο, η Kimberly ισχυρίστηκε ότι το εργαστήριο που πήγε για να κάνει το τεστ, είχε καταφέρει να παραποιήσει τα αποτελέσματα γιατί έχει σχέσεις με την οικογένεια Kardashian-Jenner.