Στέλλα Μιζεράκη για Πάνο Ζάρλα: «Δε μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από τον θάνατό του»

Στέλλα Μιζεράκη για Πάνο Ζάρλα: «Δε μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από τον θάνατό του»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, παραχώρησε η Στέλλα Μιζεράκη και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως παρότι έχουν περάσει τρία χρόνια από τη μέρα που Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, η ανάμνησή του παραμένει ζωντανή μέσα της και πολλές φορές την επισκέπτεται στον ύπνο της.

«Ο Πάνος ζει μέσα από τους ανθρώπους που τον αγαπάνε και τον σκέφτονται. Υπάρχει μέσα στις καρδιές και το μυαλό μας. Μου φαίνεται σαν χθες. Δε μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια. Μου φαίνεται σοκαριστικό το πως περνάει ο καιρός και το πως σκέφτεσαι τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Είναι σαν να τον είχα δει πριν μια ώρα» είπε η Στέλλα Μιζεράκη και συνέχισε:

«Τον έχω δει αρκετές φορές στο όνειρό μου. Όταν έχεις κάποιον συνέχεια στο μυαλό σου, το υποσυνείδητο δουλεύει και κάποια στιγμή θα τον δεις και στον ύπνο σου. Τελευταία φορά συναντηθήκαμε λίγο πριν φύγει. Γιορτάζαμε τα γενέθλιά του όλοι μαζί. Μετά έγινε το μοιραίο. Θέλω να έχω την εικόνα του Πάνου στο μυαλό μου έτσι όπως τον γνώρισα, με το χαμόγελο. Αυτή η εικόνα δε σβήνει. Πάντα τον σκέφτομαι, θυμάμαι τη φωνή του. Είναι σαν να τον άκουσα χθες».

Ενώ σε άλλο σημείο και μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, η Στέλλα Μιζεράκη, ανέφερε: «Πηγαίνω στην εκκλησία να ανάψω κεράκι, πηγαίνω στο μνήμα να αφήσω ένα λουλούδι αλλά είναι πολύ δύσκολο και επώδυνο να το θυμάσαι συνέχεια αυτό το γεγονός. Η θλίψη μου δεν αλλάζει. Δε θέλω οι δικοί μου άνθρωποι να με βλέπουν να κλαίω και να είμαι χάλια. Το ότι εγώ μπορεί να είμαι στεναχωρημένη, δεν το δείχνω, αλλά έχω περάσει πολύ δύσκολα. Πάντα υπάρχει μια θλίψη όταν μιλάω γι’ αυτό, απλά προσπαθείς να επιβιώνεις».