Στέλιος Ρόκκος: «Με τα περισσότερα μέτρα της πολιτείας για τον Covid, γελάς»

Στέλιος Ρόκκος: «Με τα περισσότερα μέτρα της πολιτείας για τον Covid, γελάς»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εμφανίσεις που θα ξεκινήσει στην Θεσσαλονίκη με την Πάολα και τα μέτρα που έχει πάρει η πολιτική προστασία για το πως θα λειτουργούν τα μαγαζιά για την προστασία από τον covid με τους εμβολιασμένος και μη εμβολιασμένους.

«Ελπίζω να έχουμε κάνει καλά που εμβολιαστήκαμε. Εγώ πιστεύω ότι δεν το έχουν επικοινωνήσει καλά. Έχουν πολλά λάθη, ακόμα και στα μέτρα όταν βλέπεις ότι η πολιτεία παίρνει κάποια μέτρα που στα περισσότερα γελάς και λες “με τι λένε τώρα”.

Εγώ μια φορά αμα στη συναυλία σηκώνεται κανείς του λέω “κάτσε κάτω κολλάει”, δηλαδή γελάει όλο το θέατρο. Δεν το παίρνεις στα σοβαρά ώστε να “υπακούσεις” να πας να κάνεις το εμβόλιο και από την άλλη σε έχουν κάνει να είσαι ειδικός», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Ρόκκος.

Επίσης ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον τραγουδιστή πόσα χρόνια είναι μαζί με τη σύζυγό του, Λελέ, με εκείνον να απαντά: «11! Εσείς πόσα χρόνια είσαστε μαζί;».

Τότε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Γιώργος Λιάγκας: 11 και εμείς. Αλλά εμείς χωρίσαμε.

Φαίη Σκορδά: Μπορείτε να το διατυπώσετε λίγο καλύτερα; Την ερώτηση;

Στέλιος Ρόκκος: Εγώ λέω να τα ξαναβρείτε. Γιατί ταιριάζετε πάρα πολύ. Γιατί κάνεις έτσι ρε συ Φαίη;

Φαίη Σκορδά: Γιατί θα είναι και γραφικό να το εξηγώ κάθε φορά στον αέρα. Δεν μας βλέπεις

Στέλιος Ρόκκος: Είναι καλός, μην τον βλέπεις έτσι.

Φαίη Σκορδά: Καλός, χρυσός. Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Αλλά πραγματικά για να φτάσεις σε ένα σημείο να χωρίσεις με παιδιά, σημαίνει ότι δε γίνονταν αλλιώς. Αλλά είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Δε μπορώ να πω.