Στέλιος Καλαθάς: «Πήγα να πάρω εξετάσεις και μού είπαν ότι έχω πεθάνει»

Στέλιος-Καλαθάς-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε ο Στέλιος Καλαθάς.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την μεγάλη πίστη του στον Θεό αλλά και για ένα τραγελαφικό γεγονός με το οποίος ήρθε αντιμέτωπος.

«Πριν πάρα πολλά χρόνια, γυρνώντας βράδυ από μια παράσταση στην Επίδαυρο, σταμάτησα να έχω τον έλεγχο του αυτοκινήτου…. Πίστευα εκεί ότι θα χάσω τον κόσμο. Αστραπιαία, το ένστικτό μου με οδήγησε στο να προσευχηθώ και μετά από κάποια δευτερόλεπτα μπόρεσα να ελέγξω το αυτοκίνητο» ανέφερε ο Στέλιος Καλαθάς ο οποίος μίλησε και για τη συνάντηση που είχε με τον γέροντα Παΐσιο.

«Αυτό που μου είχε πει και το κρατάω σαν φυλαχτό είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να κοιτάω τον ουρανό και να λέω “κι αυτό θα περάσει”» είπε ο ηθοποιός για τη συμβουλή που έλαβε από τον γέροντα Παΐσιο.

Μάλιστα, ο Στέλιος Καλαθάς περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη όταν πηγαίνοντας να πάρει κάποιες εξετάσεις τον ενημέρωσαν ότι… έχει πεθάνει.

«Ήταν πολύ αστείο αυτό. Είχαν μπερδέψει το δικό μου ΑΜΚΑ με εκείνο του πατέρα μου ο οποίος έχει πεθάνει από το 2004 και όταν κάποια στιγμή πήγα να πάρω κάποιες εξετάσεις μου λέει η κοπέλα, “δε μπορώ να σας τις δώσω γιατί στα χαρτιά μας φαίνεται ότι είστε νεκρός”. Έπρεπε μετά να αποδείξω ότι ζω και δεν είμαι νεκρός» είπε ο Στέλιος Καλαθάς.