Στέφανος Βούρος: «Είχαν γράψει σε μια εφημερίδα πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας»

Στέφανος Βούρος: «Είχαν γράψει σε μια εφημερίδα πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Δύο στις 10” και τη Ζωή Κρονάκη, παραχώρησε ο Στέφανος Βούρος.

Ο γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζη Σεμπεκοπούλου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το TikTok, αλλά και πως κατάφερε να μετατρέψει την αναπηρία του σε δύναμη ζωής.

«Ας το πούμε αναπηρία, δεν είναι κακό να δαιμονοποιούμε τις λέξεις. Είναι μια αναπηρία, μια μορφή αναπηρίας. Έχω γεννηθεί χωρίς δάχτυλα στα άνω και τα κάτω άκρα. Ήταν πολύ εύκολα τα παιδικά μου χρόνια. Οι γονείς μου αποδέχτηκαν την αναπηρία μου και βοήθησαν και εμένα να τη δεχτώ. Δεν ντράπηκα ποτέ για μένα, ούτε έκρυψα ποτέ τα χέρια μου.

Μια εφημερίδα είχε γράψει πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας. Και με πήρε ο πατέρας μου, με πήγε στην εφημερίδα, με έδειξε και είπε “αυτό το αγγελούδι είναι τέρας;”. Μετά ζήτησαν συγγνώμη και όλα καλά», είπε ο Στέφανος Βούρος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Οι γονείς μου με είχαν προετοιμάσει για ερωτήσεις που θα μου έκαναν τα παιδιά στο σχολείο. Δεν επέτρεψα ποτέ στους γύρω μου να με απορρίψουν λόγω της αναπηρίας μου. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο. Μια κοπέλα με είχε απορρίψει γιατί είχε φετίχ με τα δάχτυλα».

Μάλιστα, ο Στέφανος Βούρος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με το TikTok, λέγοντας: «Ξεκίνησα να διακωμωδώ την αναπηρία μου και να αυτοσαρκάζομαι στα βίντεο στο Τικ Τοκ».