Σταύρος Σβήγκος: «Πέρασα ανδρολοχεία, είχα πρηστεί, είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης»

Σταύρος Σβήγκος: «Πέρασα ανδρολοχεία, είχα πρηστεί, είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αποκάλυψε και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Αυτή τη στιγμή εργάζονται στο θέατρο άνθρωποι με 300 ευρώ το μήνα, πώς θα ζήσουν; Δεν είμαι υπέρ της τηλεόρασης γιατί διαμορφώνει την άποψη του κόσμου σε σημαντικά πράγματα. Όσοι είμαστε στην τηλεόραση επηρεάζουμε, οπότε εάν κάποιος φίλος μου κατηγορείται για κάτι, καλύτερα να μην πω τίποτα. Μου προκάλεσε οργή ότι κανείς δεν αποκαλούσε δολοφόνο τον άνθρωπο που σκότωσε την Καρολάιν.

Στην περίπτωση του Λιγνάδη, το σύστημα δικάζει το σύστημα. Ελπίζω αυτή τη φορά να αποδοθεί σωστά δικαιοσύνη. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσουν να σκεπάζουν υποθέσεις. Εάν ο γιος μου μεγαλώνοντας κάνει κάτι ακραίο, τον ίδιο θα διαλύσω εάν τον καλύψω σε αυτό. Στην περίπτωση του Λιγνάδη κάποιοι πήγαν να καλύψουν πράγματα», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Ενώ κλείνοντας εξομολογήθηκε: «Πέρασα ανδρολοχεία, είχα πρηστεί, είχα συμπτώματα εγκυμοσύνης, ναυτία και πεινούσα. Μικρός έκανα και μπαλέτο και ποδόσφαιρο».