Σταύρος Σβήγκος: “Όταν ήμουν 18 πήγα σε μια οντισιόν σε σπίτι, νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό”

Σταύρος Σβήγκος: “Όταν ήμουν 18 πήγα σε μια οντισιόν σε σπίτι, νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Σταύρος Σβήγκος μεταξύ άλλων θέλησε με τη σειρά του να εξομολογηθεί τη δική του εμπειρία, όταν σε ηλικία 18 ετών περνούσε από οντισιόν σε σπίτια σκηνοθετών.

Μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και της Ζέτας Δούκα, όλο και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάματος…

«Η δική μου στάση είναι να σταθώ στο πλευρό του αδύναμου και πάντα αυτή είναι η δική μου στάση σε όλη μου τη ζωή. Το ότι να βγω να πω εγώ κάτι που έπαθε κάποιος από κάποιον άλλον, το θεωρώ λάθος. Αν θέλει, οφείλει, χωρίς να τον πιέσω εγώ, να μιλήσει αυτός που το έχει πάθει.

Όταν ήμουν εγώ 18 και πήγα σε μια οντισιόν κινηματογραφική και ήμουν έξω από τον χώρο, δεν τον γνώριζα και ξαφνικά γίνεται μια οντισιόν σε ένα σπίτι, σκέφτηκα τότε ότι το λογικό είναι οι οντισιόν να γίνονται σε σπίτια.

Όταν πας λοιπόν και με την πρόφαση της οντισιόν γίνεται κάτι με έξυπνο τρόπο, γιατί όταν είσαι 18 και ο άλλος είναι 40 και ξέρει να χειρίζεται τον χώρο και ένα 18χρονο παιδί πώς να το μανιπιουλάρει και να το φέρει εκεί που θέλει, δεν ξέρεις ποια είναι τα όρια.

Δεν ξέρεις αν αυτό ξεπερνάει τα όρια της οντισιόν και πάει σε μια παρενόχληση ή παραμένει οντισιόν. Και καταλαβαίνεις ότι έχεις παρενοχληθεί 2-3 βήματα μετά. Γιατί έχει μεγάλη διαφορά» δήλωσε ο Σταύρος Σβήγκος.