Στάθης Σχίζας: «Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα κι ασχολούνται αν…»

Στάθης Σχίζας: «Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα κι ασχολούνται αν...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας.

Ο νικητής του Survivor, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και για τον χωρισμό τους που το τελευταίο διάστημα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

«Εδώ έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα κι η επικαιρότητα είναι τρομακτική στο τι συμβαίνει κι ασχολούνται αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν έγινε και κάτι. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε. Γιατί το κάνουμε τόσο θέμα;

Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και θα τις κρατήσω για εμένα και την Αλεξάνδρα. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες… Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεταξύ μας πάρα πολλή αγάπη και σεβασμός και μένω εκεί», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Να πούμε πως ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αρκετές ημέρες πριν, ενώ μέχρι την Τρίτη 9 Μαϊου που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει μετακομίσει και έχει παραδεχτεί δημόσια τον χωρισμό τους.