Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα, αν είσαι μάγκας, πες ονόματα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα, αν είσαι μάγκας, πες ονόματα»

Την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από την εκπομπή του Fipster, ότι δέχτηκε πρόταση από γνωστό δικηγόρο προκειμένου να συνευρεθούν με αντάλλαγμα 10.000 ευρώ.

«Σε μια τέτοια φάση κοινωνικής αφύπνισης με το metoo που όλοι προτρέψουμε και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον να αναδείξουμε τέτοιες καταγγελίες, ένας άνθρωπος που έχει πρόσβαση στα media να κάνει κάτι τέτοιο. Σαν μια πλάκα που δεν γελάει κανείς.

Αν όντως μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητήσεις τόσο ανοιχτά πες και τα ονόματα να αναδείξεις ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν μια ανήθικη πρόταση. Αν μπεις στη διαδικασία να αναδείξεις τέτοια φαινόμενα, έστω και με πρόφαση χιούμορ, αν είσαι μάγκας, πες ονόματα.

Άνθρωποι που αγαπιούνται από τη νεολαία όπως ο Κωνσταντίνος πρέπει να προσπαθούν να υποστηρίζουν το προφίλ τους και να είναι ένα καλό παράδειγμα.

Το να μπαίνει κάποιος στη διαδικασία να σου στέλνει ένα μήνυμα τέτοιου περιερχομένου είναι βαθιά προσβλητικό και βαθιά εξευτελιστικό. Και εσύ όταν μετά το λες και κάνεις πλάκα είναι σαν να το αποδέχεσαι και να είναι κάτι νορμάλ.

Ξέρετε εδώ δεν είμαστε καμιά εκπομπή που το παίζουμε πιο ηθικοί απ’ ότι είμαστε» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.