Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Κανένας από την οικογένεια της δράστιδος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της”

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Κανένας από την οικογένεια της δράστιδος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της”

Το πρωί της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι.

Μάλιστα, λίγη ώρα πριν φτάσει στα δικαστήρια η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την εκδίκαση της υπόθεσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή “Happy Day” μετέφερε κάποιες πληροφορίες από το περιβάλλον της 35χρονης.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποκάλυψε το παράπονο που έχει η Ιωάννα και η οικογένειά της.

«Επειδή χθες μιλούσα μέχρι αργά με την Αννίτα Ναθαναήλ, που βρισκόταν μαζί της, υπήρχε ένα μείγμα συναισθημάτων. Ήταν ταραγμένη αλλά και αποφασισμένη να βρεθεί τετ α τετ με τη δράστιδα. Αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος και γι αυτήν είναι πολύ σημαντικό είναι ότι σε όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι, γιατί έχει κάνει εννιά χειρουργεία και θα χρειαστεί πολλά ακόμα για να μιλήσουμε για μία αποκατάσταση και μια επιστροφή σε μια φυσιολογική εικόνα, όλους αυτούς τους 16 μήνες κανένας από την οικογένεια της καθ’ ομολογίαν δράστιδος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της.

Αυτό που έχει στενοχωρήσει πολύ την Ιωάννα, και ήθελε να το πω, είναι ότι κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί να πάρει ένα τηλέφωνο, να δει πώς μπορεί να στηρίξει αυτό το κορίτσι συναισθηματικά ή υλικά αυτό το κορίτσι που περνάει αυτόν τον Γολγοθά. Ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε μία συγγνώμη. Εμείς δεν θα κάνουμε λαϊκό δικαστήριο αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρει ο κόσμος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.