Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι 5 μηνών έγκυος»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι 5 μηνών έγκυος»

Με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της στο Instagram που της ευχήθηκαν για την ονομαστική της εορτή, ενώ έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με την ίδια να εμφανίζεται κρατώντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και έγραψε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε».

Ενώ τις ευχές της στην Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να στείλει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day.

«Είναι πέντε μηνών έγκυος. Είναι στην καλύτερή της φάση και το είχε κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό. Εγώ έτυχε και την είδα πριν κάνα δίμηνο σε ένα event και δεν φαινόταν τίποτα. Με το καλό, είναι μια κούκλα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και ότι η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στην αρχή τους 5ου μήνα.