Στα δικαστήρια η οικογένεια Kardashian με την πρώην μνηστή του αδερφού τους Rob

Στα δικαστήρια η οικογένεια Kardashian με την πρώην μνηστή του αδερφού τους Rob

Όπως φαίνεται σε δικαστικές περιπέτειες μπαίνει η οικογένεια, καθώς η πρώην αρραβωνιαστικιά του Rob Kardashian, Blac Chyna, θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό της στην αγωγή που έγινε εναντίον της από τον Rob.

Οι δυο τους έλυσαν τον αρραβώνα τους το 2017, ενώ έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 5χρονη Dream Kardashian.

Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Rob μήνυσε την Blac Chyna επειδή φέρεται να προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με ένα καλώδιο φορτιστή κινητού τηλεφώνου, αφού είχε καταναλώσει ποσότητες ουσιών και αλκοόλ.

Ενώ ο Rob είχε αναφέρει τότε ότι κατάφερε να δραπετεύσει, αλλά ισχυρίστηκε ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του τον είχε χτυπήσει επανειλημμένα στο πρόσωπο και το κεφάλι. Υποστήριξε ότι υπέστη τραύματα στον λαιμό του, τα οποία μάλιστα είχε καταγράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δικηγόρος της δήλωσε στην page six ότι η πρώην σύντροφος του Rob θα μπορεί να ανακρίνει τις Kim, Khloe Kardashian, Kris και Kylie επειδή το δικαστήριο «συμφώνησε ότι δεν είναι υπεράνω του νόμου» κι έτσι θα καταθέσουν.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που το δικαστήριο περιόρισε το εύρος των καταθέσεων για να ελαχιστοποιήσει το βάρος για τα μέλη της οικογένειας», δήλωσε ο σύμβουλος της οικογένειας.

Τον Απρίλιο του 2020, η Blac Chyna τόνισε ότι είχε στοιχεία που θα αποδείκνυαν ότι δεν επιτέθηκε ποτέ στον Rob, ενώ ισχυρίστηκε ότι έλαβε μια αναφορά το 2016 από το “Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών” του Los Angeles που εξέταζε το υποτιθέμενο βίαιο περιστατικό μεταξύ του πρώην ζευγαριού.

Στην αναφορά, ο Rob Kardashian φέρεται να παραδέχτηκε ότι η Chyna δεν τον χτύπησε ποτέ, όμως ένας δικαστής διαφώνησε κι έτσι η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 23 Φεβρουαρίου.

Μένει να δούμε τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη και πώς θα διαμορφωθούν οι εξελίξεις.