Σπύρος Μπιμπίλας για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη: «Ήταν μεγάλο χτύπημα»

Σπύρος Μπιμπίλας για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη: «Ήταν μεγάλο χτύπημα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα, παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το bullying, τις ξένες παράγωγες που έπαιξε, ενώ δάκρυσε μιλώντας για τη Μάρθα Καραγιάννη, αλλά και το ηχητικό που έχει αφήσει για να ακουστεί στην κηδεία του.

«Στα 20 μου, μού είχε γίνει πρόταση από αμερικανική παραγωγή να κάνω δοκιμαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, λόγω της ομοιότητας. Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφιση μου ως Μέγας Αλέξανδρος, έτσι για να τα την σπάσουμε σε μερικούς που ό,τι κι αν πεις σου κάνουν bullying.

Έχω δεχθεί πολύ bullying για πολλά πράγματα, ειδικά την περίοδο με τα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας. Η σοβαροφάνεια είναι κακό πράγμα. Είχε συμβεί μια μικρή παρεξήγηση με τον Σταμάτη Φασουλή η οποία λύθηκε, μιλάω και μ’ αυτούς που έχω συρθεί στα δικαστήρια», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όσο για τις ξένες παραγωγές στις οποίες συμμετέχει, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Παίζω σε μια ρωσική παραγωγή, έχω παίξει και σε γιαπωνέζικη και σε αμερικανική και στο Crown που κόπηκε η σκηνή, αλλά θα παίρνω δικαιώματα. Σε κεντρικό θέατρο έβαλαν το όνομά μου με τα νέα παιδιά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπήκε μπροστά και είπε πως είναι λάθος. Η δικαιοσύνη δεν έπεσε από τον ουρανό! Άνθρωποι φτιάχνουν τους νόμους και μπορεί να είναι ατελείς ή να έχουν λάθη».

Ενώ κλείνοντας, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε συγκινημένος: «Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Η Μάρθα ήταν για εμένα ένα ορόσημο στη ζωή μου γιατί μού έδειξε τι θα πει φιλανθρωπία χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι την κάνεις. Αυτό το πράγμα της Μάρθας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στην κηδεία μου το ηχητικό που θα παίζει θα λέει «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν».