Σπύρος Μπιμπίλας: «Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το μεσημέρι τις Κυριακής 6 Νοεμβρίου, η είδηση πως η Μίνα Αδαμάκη έχει φύγει από τη ζωή.

Ωστόσο, αργά το βράδυ της Κυριακής ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και εξήγησε πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν είναι απολύτως ψευδή.

«Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα. Πως ένα άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως “δεν σας το επιβεβαιώνω” και γράφω και στο Facebook να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν υφίσταται. Η Μίνα Αδαμάκη δεν έχει φύγει από τη ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Αλλά το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά για να γίνει ένα μεγάλο θέμα… Επικοινώνησα με μια φίλη της από την πολυκατοικία και μια ξαδέρφη της από τον Βόλο. Σημασία έχει πως η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή.

Πέθαναν και την Ελένη Κούρκουλα και άρχισε άλλος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή. Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ αναρτώ. Και αυτό το λέω και για όλους τους φίλους που δυσαρεστούνται και λένε γιατί γράφω συνέχεια ποιος πέθανε» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.