Σπύρος Μπιμπίλας: «Αν καταδικαστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα στεναχωρηθώ. Έχω μιλήσει με τη σύζυγό του στο τηλέφωνο»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Αν καταδικαστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα στεναχωρηθώ. Έχω μιλήσει με τη σύζυγό του στο τηλέφωνο»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό”, βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο διατηρούσαν άριστες σχέσεις.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει επικοινωνήσει και με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

«Δεν έχει φύγει μέσα από την καρδιά μου. Αισθάνομαι μεγάλη θλίψη, αλλά μέσα μου βαραίνει πιο πολύ των ανθρώπων που άκουσα να κλαίνε γοερά. Ο Πέτρος έχει παίξει θετικό ρόλο στη ζωή μου και την καριέρα μου, έχω ζήσει δυνατές στιγμές μαζί του, υπάρχουν όμως άνθρωποι που έχουν πει “δυνατά” πράγματα που με βάζουν σε σκέψεις.

Καταλαβαίνετε πόσο λεπτά είναι όλα αυτά, σε πόσο δυσχαιρή θέση θα έρθω στο δικαστήριο από τη μια είναι άνθρωποι που άκουσα να κλαίνε γοερά και από την άλλη είναι τα μάτια του Πέτρου που τόσα χρόνια δούλεψα μαζί του. Σοκαρίστηκα και λυπήθηκα από τις εξομολογήσεις που άκουσα. Αν βρισκόμουν με τον Πέτρο θα του έλεγα ένα μεγάλο “γιατί;”. Στο δικαστήριο θα είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου.

Έχω περάσει τόσες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου την προσωπική που επειδή είμαι ψύχραιμος άνθρωπος θα το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία και καθαρή συνείδηση. Αν καταδικαστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, θα στεναχωρηθώ. Με την Ελπίδα Νίνου έχουμε μιλήσει λίγο στο τηλέφωνο», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και δεν θέλησε να πει κάτι άλλο για την εν λόγω υπόθεση.