Σωτήρης Τσαφούλιας: “Ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού για τη συγγνώμη που δε ζήτησε…”

Σωτήρης Τσαφούλιας: "Ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού για τη συγγνώμη που δε ζήτησε…"

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», παραχώρησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο σκηνοθέτης ήταν και ένα μπράβο στη Ναταλία Γερμανού που πριν από μερικές εβδομάδες αρνήθηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Ζαφείρη Μελά.

Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» τα εξής: «Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου. Σας πληροφορώ, κυρία Γερμανού, πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε. Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Μαγκάκι. Ας ζητήσει ένα συγγνώμη η κυρία Γερμανού, γιατί δεν είναι κακό να ζητάς συγγνώμη».

Αργότερα η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε μέσω της εκπομπής της: «Έχω ζητήσει πολλές φορές στη ζωή μου συγγνώμη και θα το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγγνώμη. Θεωρώ ότι αυτή είναι μια λέξη ιερή. Ειλικρινά δε βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη αυτή τη στιγμή. Ο κύριος Μελάς, τον οποίο εκτιμώ πολύ ως φωνή, επανέλαβε αυτά ακριβώς που είχε πει στη συνέντευξη του Κώστα. Δεν είπε κάτι διαφορετικό. Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά. I’ m sorry but I’ m not sorry. Δε θέλω, δεν το νοιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα. Δε μίλησα ποτέ άσχημα για το παιδί σας. Ποτέ».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας που φαίνεται ότι παρακολούθησε τα όσα συνέβησαν, σχολίασε τη στάση της παρουσιάστριας με θετικό πρόσημο και είπε:

«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού για τη συγγνώμη που δε ζήτησε από τον τραγουδιστή… Σε όλους αυτούς που λένε γιατί δεν έφυγε, γιατί δεν του έριξε μια για να φύγει, αυτοί που το αναρωτιούνται είναι εκτός πολιτισμού. Η ουσία είναι να κάνεις τα πόδια σου, τα πόδια αυτού που δεν μπορεί να περπατήσει ή δεν έχει πόδια. Ο άλλος ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντισταθεί, να κάτσει να βιαστεί; Κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και για τα μπράβο που έλεγε στο παρελθόν για θεατρικές παραστάσεις και ανθρώπους. Π.χ. η Ναταλία έχει εκφραστεί πολύ θετικά για το ‘Έτερος Εγώ’ αλλά δεν με ξέρει. Αν αύριο εγώ βγω διεστραμμένος, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη που της άρεσε το ‘Έτερος Εγώ’;».