Σοκαρισμένη η Βίκυ Καγιά με την απομάκρυνσή της από το GNTM

Σοκαρισμένη η Βίκυ Καγιά με την απομάκρυνσή της από το GNTM

Όπως έγινε γνωστό, παρελθόν από το GNTM αποτελεί η Βίκυ Καγιά.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης, ανακοινώθηκε πως η παρουσιάστρια θα συνεχίσει στο Shopping Star, αλλά θα βρεθεί και στο τιμόνι του “Dancing with the Stars”, που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στο Star.

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται στο GNTM, η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και δήλωσε ενθουσιασμένη για το νέο της βήμα.

«Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης, δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω το GNTM. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση με το κανάλι . όλο αυτό έχει γίνει σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας, για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι. Πάντα μου ζητάνε τη γνώμη μου και εγώ τη δική τους για διάφορα άλλα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορες σκέψεις στο τραπέζι, δεν ξέρω που θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Η εξέλιξη χρειάζεται ανανέωση και χρειάζεται ένα νέο μαγικό τρόπο για να βγάζεις πτυχές του εαυτού σου. Όταν μου έγινε η πρόταση για το “Dancing with the Stars”, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να τα κάνω όλα εγώ.

Οπότε κάτσαμε και βρήκαμε αυτή τη λύση. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν αγαπώ το GNTM. Είμαστε όλοι μια ομάδα. Χθες δεν μπορούσα να σας πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν γνώριζα 100%. Χθες υπογράψαμε. Αυτή ήταν η τελική συμφωνία όλων. Το “Dancing with the Stars” θα είναι αρχή της σεζόν και ανυπομονώ», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά.