Σοφία Μαργαρίτη: «Δε μπορώ να είμαι λειτουργική όπως ήμουν πριν»

Σοφία Μαργαρίτη: «Δε μπορώ να είμαι λειτουργική όπως ήμουν πριν»

Όπως  έγινε γνωστό, νομικά εναντίον της Acun Medya και του παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να στραφεί η περσινή reality επιβίωσης Σοφία Μαργαρίτη.

Μάλιστα, ο λόγος είναι ο τραυματισμό της στο πόδι, ο οποίος και την οδήγησε στην αποχώρηση από το Survivor.

Ενώ η ανακοίνωση τονίζει πως «η παραγωγή του επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες».

Ωστόσο, η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, εξηγώντας τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της, αλλά και για ποιο λόγο αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

«Νομίζω όλα ξεκινάνε από το πόσο σοβαρά, με υπευθυνότητα και ήθος βλέπει κανείς ανθρώπους και καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος είχα έναν σοβαρό τραυματισμό, που όχι μόνο σταμάτησε την πορεία μου στο παιχνίδι αλλά αποδείχτηκε και μη αναστρέψιμη κατάσταση πλέον, από την οποία δεν πρόκειται να δω βελτίωση. Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στο να με δει ένας κανονικός γιατρός. Με γυμνό μάτι με διαβεβαίωσαν ότι μπορώ να παίξω. Έκριναν ότι έπρεπε να παίξω, είτε πονάω είτε όχι. Το χειρουργείο, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, έγινε δύο μήνες μετά.

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και μάλλον επιβάρυνα κι εγώ την υγεία μου. Εκτελούσα κανονικές δραστηριότητες, νόμιζα ότι είμαι μία χαρά. Μετά από επίπονους πόνους και χωρίς να έχει αλλάξει η κατάσταση, μόνη μου το ανακίνησα το θέμα και ανακαλύψαμε πως έπρεπε να χειρουργηθώ.

Έναν χρόνο μετά δεν έχω δει βελτίωση. Εκτός από το ψυχολογικό κομμάτι που είναι κάτι που μόνο εγώ το ξέρω, δε μπορώ να είμαι λειτουργική όπως ήμουν πριν μπω στο παιχνίδι. Μπήκα αρτιμελής και τώρα ξαφνικά πρέπει να αλλάξω την καθημερινότητά μου. Δε μπορώ να κάνω πολλά πράγματα που έκανα πριν. Η κατάστασή μου δεν μου επιτρέπει να κάνω δουλειές που απαιτούν ορθοστασία ή να σηκώνω βάρη» είπε η Σοφία Μαργαρίτη.