Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Κατινάκης στον ΡΥΘΜΟ 94.9

Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Κατινάκης στον ΡΥΘΜΟ 94.9

«ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ» θα γίνεται κάθε απόγευμα 5 με 8 στον ΡΥΘΜΟ 94.9 με την Σοφία Κουρτίδου και τον Γιάννη Κατινάκη!

Η νέα απογευματινή εκπομπή του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ξεκινάει σήμερα,  Δευτέρα 11/10 στις 17.00!

ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ στον ΡΥΘΜΟ 94.9 θα γίνεται από σήμερα το απόγευμα και κάθε απόγευμα, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 5 έως τις 8, στον αέρα του Νο1 ελληνικού ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας!!

Η Σοφία Κουρτίδου και ο  Γιάννης Κατινάκης θα μεταφέρουν την «τρέλα» τους στον ΡΥΘΜΟ 94.9 και θα κάνουν τα απογεύματα μας…αλλιώτικα και εκρηκτικά!  Συμβουλές για σχέσεις, τραγούδια, χοροί, σκυλοκουβέντες από την «Αλλού»  και αστείρευτη διάθεση για ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη των ακροατών, πάντα με όλες τις καλύτερες ελληνικές επιτυχίες!

Η Σοφία Κουρτίδου είναι τραγουδοποιός και performer, πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δασκάλα φωνητικής και κιθάρας! Έχει κυκλοφορήσει προσωπικούς δίσκους, έχει γράψει τραγούδια για θεατρικές παραστάσεις και έχει περιοδεύσει με μουσικοθεατρικές παραστάσεις και musical σε όλη την Ελλάδα. Έχει πτυχίο στη νοηματική γλώσσα και φροντίζει πάντα τα τραγούδια της να είναι εξίσου προσβάσιμα σε κωφούς και σε ακούοντες, μιας και πιστεύει πως τη μουσική την αντιλαμβανόμαστε με όλες μας τις αισθήσεις. Πριν από λίγους μήνες έγινε ανάδοχη μαμά της “Αλλού”, μιας φανταστικής λαμπραντορίνας, που μετά από 2 χρόνια εκπαίδευσης θα γίνει τα μάτια ενός τυφλού συνανθρώπου μας. Της αρέσει να αυτοσχεδιάζει γράφοντας τραγούδια στο λεπτό από οτιδήποτε της πεις!

Ο Γιάννης Κατινάκης αποφάσισε να γίνει ηθοποιός – που σημαίνει φως – επειδή πάντα ζούσε… στα σκοτάδια του! Θα έλεγε πως είναι κωμικός, αλλά γέλιο και κλάμα είναι ένα και το αυτό. Θέλει να δημιουργεί συναισθήματα στον κόσμο και το καταφέρνει μέσα από το μικρόφωνο, τη σκηνή, την κάμερα και τα φώτα που τον κάνουν ευτυχισμένο. Περπάτησε σε πολλές σκηνές κάνοντας μιμήσεις και έφτασε να ερμηνεύει Τσέχωφ. Κατέληξε όμως ότι τίποτα δεν τον γεμίζει πιο πολύ από το να επικοινωνεί στον κόσμο την τρέλα και την αλήθεια του!

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι θα συμβαίνει κάθε απόγευμα στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 ΕΔΩ !

Από σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και κάθε μέρα, 5 με 8 το απόγευμα, «ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ 94.9» με την Σοφία Κουρτίδου και τον Γιάννη Κατινάκη!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ!

Άκου ΡΥΘΜΟ 94.9 online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play