Σίσσυ Χρηστίδου: «Νιώθω άσχημα να γίνεται θέμα το βάρος ενός ανθρώπου»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Νιώθω άσχημα να γίνεται θέμα το βάρος ενός ανθρώπου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, ενώ τόνισε πως την ενοχλεί που σχολιάζεται τόσο έντονα η ανανεωμένη της εμφάνιση μετά την απώλεια βάρους της.

«Δεν άλλαξε κάτι από τότε που έκλεισε η σεζόν. Ουσιαστικά, έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες αυτή η αλλαγή αλλά θεωρώ ότι πρέπει να περάσουμε σε ένα στάδιο που δεν πρέπει να το συζητάμε. Νιώθω λίγο άσχημα όταν γίνεται αυτό. Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αισθάνομαι πως έχουμε φύγει από αυτή την εποχή που πρέπει να γίνεται θέμα το βάρος ενός ανθρώπου. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για τον εαυτό του» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και πρόσθεσε:

«Ο μεγάλος μου γιος είναι 15 χρονών. Δεν μας δίνει σημασία. Ο μικρός ακόμα κάθεται. Μία χαρά. Μετράω τα χρόνια του μεγάλου. Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή, εξήγησα επαρκώς γιατί δεν μιλάω. Αλλά δεν μίλησα. Είναι πολύ γενικά αυτά που είπα και δεν σκοπεύω όπως ξέρετε να μιλήσω. Και είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και σοβαροί. Θεωρώ ότι δεν αφορούν και κανέναν. Δεν είναι μόνο ότι θέλω να προστατέψω το περιβάλλον γύρω από τα παιδιά μου. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον. Ενδεχομένως κι εγώ στη δική σας περίπτωση, στην άλλη πλευρά, αν αφορούσε κάποιον άλλο αυτή η ιστορία, θα έπαιζα κι εγώ το θέμα… Για μένα είναι πιο σημαντικό να προστατευτούν αυτά τα παιδιά από το να προστατευτεί η εικόνα η δική μου ή του πρώην συζύγου μου».

Παράλληλα, η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε: «Εκτιμώ πολύ τον σεβασμό που έχετε δείξει σε αυτή την ιστορία, μετά τις επιστολές και τις παρακλήσεις μου. Γιατί εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ με τα Μέσα για να καθοδηγήσω ή να δώσω κατευθύνσεις ποτέ. Προσπάθησα να είμαι πολύ διακριτική γιατί κάνω κι εγώ αυτή τη δουλειά και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι. Οπότε εκτιμώ ότι τη μοναδική φορά που ζήτησα αυτόν τον σεβασμό, τον πήρα και τον κρατάω… Και τον χρωστάω σε όλους».