Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο Σπύρος Φωκάς: Η έκκληση της οικογένειας του

Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο Σπύρος Φωκάς: Η έκκληση της οικογένειας του

Όπως έχει γίνει γνωστό, προβλήματα την υγεία του αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο Σπύρος Φωκάς.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο πλέον βρίσκεται σπίτι του στο καλαμάκι Κορινθίας, αλλά είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, όπως γνωστοποίησε η Νανά Παλαιτσάκη με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία του ηθοποιού και μετέφερε την έκκληση της συζύγου, Λίλιαν και του φίλου του Θοδωρή Σεργιάδη, αφού ο Σπύρος Φωκάς χρειάζεται ένα ειδικό κρεβάτι συγκεκριμένων προδιαγραφών και έναν άνθρωπο να βοηθήσει τη γυναίκα του, που στέκεται βράχος στο πλευρό του.

«S O S για τον Σπύρο Φωκά Σας μεταφέρω έκκληση της συζύγου του Λίλιαν και του προσωπικού του φίλου Θοδωρή Σεργιάδη. Ο ηθοποιός με τους εμβληματικούς ρόλους σε Χολιγουντιανές παραγωγές είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Χρειάζεται ένα ειδικό κρεβάτι συγκεκριμένων προδιαγραφών και έναν άνθρωπο να βοηθήσει την Λίλιαν.

Ζουν στο Καλαμάκι Κορινθίας Όσο και αν προσπάθησαν μέχρι στιγμής, βοήθεια δεν δόθηκε από πουθενά Δημοσιεύω και το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του Λίλιαν 6974728543 και του Θοδωρη Σεργιαδη 697 9248768 Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ιδιώτης η εταιρεία, θα προσφέρει μια αξιοπρεπή νοσηλεία στον ηθοποιό που τίμησε την Ελλάδα στον κόσμο», έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη.