Σασμός: Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης μιλάει πρώτη φορά για τη συμμετοχή του στη σειρά

Ζαχαρίας-Κεφαλογιάννης-250x250.png

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης είναι ο τηλεοπτικός Βασίλης Σταματάκης, σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη στην νέα τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Στη δραματική σειρά ο Βασίλης Σταματάκης σκοτώνει λόγω βεντέτας το Μάρκο Βουρλάκη, μέλος οικογένειας με την οποία η δική του έχει διαφορές.

Τον ίδιο τον.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης που βλέπουμε και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στον «Σασμό» μέσω flashback και ζει μόνιμα στην Κρήτη με την οικογένειά του, βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα για τα γυρίσματα της σειράς και μίλησε για πρώτη φορά από την έναρξη της σειράς στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

«Μένω στην Κρήτη. Εκεί είναι η οικογένειά μου, η Μαρία μου, τα κοπέλια μου. Ο καρδιακός μου φίλος, Δημήτρης Λάλος με κάλεσε να έρθω, να παίξω τον πατέρα του στο σίριαλ. Με τον Δημήτρη είμαστε χρόνια φίλοι. Πάνω από 25 χρόνια. Έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο και στο σινεμά όταν ήμασταν νέοι.

Σε κάποιο διάστημα από τώρα θα δούμε πάλι τον Βασίλη Σταματάκη και θα ξετυλιχτεί η ιστορία του Σασμού, με τη λογική γιατί έκανε το φονικό στο οποίο είχε λόγο. Ο Βασίλης ο Σταματάκης και η βεντέτα είναι το παρελθόν, το παλιό, το κακό, το σκοτάδι. Η ουσία είναι το σήμερα, η ουσία είναι η εξέλιξη. Η ουσία είναι ο σασμός» ήταν τα λόγια του Ζαχαρία Κεφαλογιάννη για με τη συμμετοχή του στη σειρά.