Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς απαντάει για τη βεντέτα και τις φήμες μήνυσης από τον πραγματικό γιο της Καλλιόπης

Σασμός-250x250.png

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, μίλησε για τα όσα αναμένεται να ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια, ενώ κατήγγειλε όλους όσοι συνδέουν τη σειρά με τη βεντέτα.

«Ο Μαθιός φιλήθηκε με τη Βασιλική και τα χειρότερα έρχονται» είπε ο σκηνοθέτης σχολιάζοντας τα όσα γίνονται αυτές τις μέρες στα επεισόδια.

Ενώ σχετικά με τα δημοσιεύματα για τον πραγματικό γιο της Καλλιόπης και τη μήνυση για να σταματήσει ο «Σασμός», ο σκηνοθέτης απάντησε:

«Θα ήθελα να θυμίσω ότι όλοι προσπαθούν να έχουν κάποια λεπτά δημοσιότητας. Δεν υπάρχει κανένα νομικό θέμα, καμία ιστορία που να εμπλέκει το βιβλίο και τη σειρά με οποιαδήποτε βεντέτα. Μόνο και η λέξη που λέει η σειρά μας είναι Σασμός. Άρα όσοι αναφέρονται σε τέτοια γεγονότα μόνο κακοήθεια μπορώ να το πω».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο πραγματικός γιος της Καλλιόπης, ταξίδεψε μέχρι την Αθηνά για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον Alpha, καθώς η βεντέτα αυτή ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι αληθινή και κρατάει πολλά χρόνια.